Fysio Zorgverzekering

Aanvullende verzekering nodig? | Verzeker alleen wat je ...

Als je meer of ruimere vergoedingen wilt, neem dan een aanvullende zorgverzekering. De basisverzekering vergoedt namelijk lang niet alle zorg.

zekur.nl

Fysio Care Oegstgeest

Nee: de zorgverzekering dient alleen voor (para) medische hulpvragen, sporttrajecten vallen hier niet onder. Er zijn hier en daar polissen in Nederland die gezond ...

fysiocareoegstgeest.nl

Documenten bij de zorgverzekering - Univé Verzekeringen

Alle documenten die te maken hebben met de zorgverzekering op een rij: van wijzigingsoverzichten tot brochures en van premieoverzichten tot voorwaarden.

unive.nl

Fysio- en Manuele therapie Vander Horst

Bij artrose van heup en knie worden m.i.v. 1 januari 2018 de eerste 12 behandelingen per 12 maanden vergoed uit de basisverzekering. Zijn er meer behandelingen nodig ...

therapievanderhorst.nl

Zorgverzekering 2019: online berekenen en afsluiten - CZ

Zorgverzekering voor 2019 afsluiten? Kies in 3 stappen de zorgverzekering die bij u past, bereken uw premie en sluit uw zorgverzekering eenvoudig online af.

cz.nl

Zorgverzekering van Bewuzt – Lage premie, slim verzekerd

Bewuzt is een betaalbare zorgverzekering, met keuze uit 4 aanvullende opties. Kies slim, kies wat jij nodig hebt en bespaar!

bewuzt.nl

Aanvullende verzekering van OHRA vanaf € 116,30 per maand

Een aanvullende verzekering is handig als je zorgkosten verwacht die de basisverzekering niet vergoedt. Bij OHRA heb je keuze uit 4 aanvullende verzekeringen.

ohra.nl

ZZP Zorgverzekering: korting op uw verzekering - CZ

7 tot 8% korting op uw ZZP Zorgverzekering. Hebt u nog geen collectieve zorgverzekering? Stap dan over naar de ZZP Zorgverzekering en krijg het hele jaar korting.

cz.nl

Zorgverzekering 2019 - Pakketten Vergelijken & Afsluiten ...

Een goedkope zorgverzekering met 10% korting? UnitedConsumers biedt u in samenwerking met VGZ een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Doet u ook mee? De ...

unitedconsumers.com

Fysiotherapie Eemnes bij Fysio Masters: kwalitatieve ...

Fysiotherapie Eemnes bij Fysio Masters. Fysiotherapie met snelle en aantoonbare gezondheidswinst “Ik wil elke dag mensen van pijn bevrijden en daarmee de kwaliteit ...

fysiomasters.nl

fysio-eindhoven.nl is te koop

fysio zorgverzekering