Fysio Zorgverzekering

FBTOhttps://www.fbto.nl/zorgverzekering/vergoeding/fysiotherapie

WEBZorgverzekering. Vergoeding. Fysiotherapie vanaf 18 jaar. Wil je naar een fysiotherapeut of oefentherapeut? Dan kun je een vergoeding krijgen met de module Spieren & Gewrichten. Goed om te weten, met de FBTO Zorgverzekering (basisverzekering) krijg je alleen een vergoeding bij bepaalde aandoeningen.

bing.com

Menzishttps://www.menzis.nl/zorg-en-vergoedingen/f/fysiotherapie-vanaf-18-jaar

WEBVanuit uw aanvullende verzekering kunt u hulp krijgen van een fysio- of oefentherapeut na een ongeval, bij een specifieke aandoening en bij overige klachten. En bij milde klachten heeft u onbeperkt toegang tot de Fysio zelfcheck. Jaar: 2024. Collectieve verzekering:

bing.com

vergelijkerzorg.nlhttps://www.vergelijkerzorg.nl/vergoeding/fysiotherapie

WEBVergoeding fysiotherapie in 2025. Zoals eerder genoemd, kun je alleen een vergoeding voor fysiotherapie uit de basisverzekering krijgen bij chronische klachten. In bijlage 1 van het Besluit zorgverzekering is een lijst opgenomen met chronische aandoeningen en ziektes die voldoen aan de eisen om een vergoeding te krijgen voor fysiotherapie ...

bing.com

DSW Zorgverzekeraarhttps://www.dsw.nl/Consumenten/Vergoedingen/Fysiotherapie

WEBFysiotherapie. Kies jaar: 2023 2024. De fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt mensen die problemen hebben met bewegen. Binnen de fysiotherapie zijn er verschillende specialisaties zoals bijvoorbeeld manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Er zijn verschillende soorten fysiotherapie.

bing.com

a.s.r.https://www.asr.nl/verzekeringen/zorgverzekering/fysiotherapie

WEBDit zijn meestal de afwijsredenen. Je bent niet verzekerd voor de zorgkosten die je declareerde. Je hebt kosten gedeclareerd die vallen onder het eigen risico. Je fysiotherapeut heeft een fout gemaakt bij het declareren. Je bent naar een zorgverlener geweest waar a.s.r. geen contract mee heeft.

bing.com

Zorgwijzerhttps://www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-2024/fysiotherapie...

WEB20 nov. 2023 · Op Zorgwijzer staat een overzicht met alle vergoedingen voor fysiotherapie per zorgverzekeraar. Onbeperkte fysiotherapie in 2024. In 2018 bestond er de mogelijkheid om bij 7 verschillende verzekeraars en via 9 aanvullende verzekeringen onbeperkte fysiotherapie te verzekeren. Echter, in de afgelopen jaren hebben deze …

bing.com

Geld.nlhttps://www.geld.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie

WEB27 nov. 2023 · vanaf € 55,95. AV GeZZin. 100%, max. 25 behandelingen p.jr. waarvan max. 9 behandelingen manuele therapie. vanaf € 61,95. Vergoeding fysiotherapie vanuit de zorgverzekering 2024. Bekijk hier de vergoedingen per zorgverzekeraar voor fysiotherapie en sluit direct de verzekering af met de beste vergoeding voor …

bing.com

HEMA verzekeringenhttps://verzekeringen.hema.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie

WEB18 jaar of ouder De basisverzekering vergoed fysiotherapie vanaf de 21e behandeling, als het gaat om een aandoening die staat op bijlage 1 van het Besluit zorgverzekering. Bij een aantal aandoeningen heb je recht op een maximale periode: bekkenfysiotherapie: maximaal 9 behandelingen; artrose aan heup- en kniegewrichten: 12 behandelingen gedurende 12 …

bing.com

a.s.r.https://www.asr.nl/verzekeringen/zorgverzekering/ikkieszelf

WEBDe Ongevallendekking Fysio & Tand is een extra service van a.s.r. voor al onze klanten die een Ik kies zelf van a.s.r. zorgverzekering hebben. Met de Ongevallendekking Fysio & Tand ben je gedekt voor extra medische kosten tot € 10.000,­ na een ongeval. Het gaat om kosten die je basisverzekering of aanvullende verzekering niet vergoeden.

bing.com

Univéhttps://www.unive.nl/zorgverzekering/vergoedingen/fysiotherapie

WEBVoor de vergoeding fysiotherapie uit de basisverzekering wordt er gekeken naar je leeftijd en klachten. Onder de 18 jaar krijg je altijd een aantal behandeling per jaar vergoed. Als je 18 jaar of ouder bent heb je alleen recht op de vergoeding fysiotherapie bij sommige (chronische) aandoeningen of als onderdeel van een revalidatie.

bing.com

fysio-eindhoven.nl is te koop

fysio zorgverzekering